Nedlastinger

Her finner du oversikt over hvilke nedlastinger som er tilgjengeligge

DDS-CAD A&K

Her kan du laste ned nyeste versjon av DDS-CAD Arkitekt og Konstruksjon. Du vil også finne eldre versjoner her, om det er hva du leter etter. Nedlastingen er på ca 1 Gb og filen kan kjøres direkte. Om DDS-CAD skal innstalleres på flere maskiner bør man lagre filen på harddisk.

Last ned DDS-CAD A&K

Verktøy

Vi har plukket ut noen av de verktøyene som kan være til nytte når du skal bruke er DDS-CAD program. Blant annet Team Viewer for fjernhjelp, PDF skrivere og drivere til dongle.

Last ned verktøy

DDS-CAD Viewer

DDS-CAD Viewer er den ultimate løsningen for gratis kommunikasjon innen byggindustrien. Ved bruk av BCF (BIM Collaboration Format) blir sammarbeid mellom de forskjellige fagene mye enklere i hvert prosjekt. DDS-CAD Viewer håndterer: IFC, BCF, gbXML, DWG, DXF, CFI og VEC.

Last ned DDS-CAD Viewer

Logoer

Logoene til DDS-CAD kan lastes ned her i *.zip format. Brukes til presseskriv både på trykk og nett.

Last ned DDS-CAD logoer

Interessert?

Ønsker du en enkel demo, teste programmet eller kjøpe et DDS-CAD produkt er det bare å ta kontakt. Vi er klar for din henvendelse!

 Trykk her


DDS-CAD på Facebook

Du finner oss selvsagt også på Facebook, hvor vi også har en gruppe for brukere av DDS-CAD Arkitekt og Konstruksjon. Skriv inn spørsmål og utveksle erfaringer.

 DDS-CAD A&K Brukergruppe


Open BIM er en universell tilnærming til tverrfaglig prosjektering, realisering og drift av bygninger basert på åpne standarder og arbeidsflyt.

 Lær mer om Open BIM