DDScad

Trenger du hjelp og ønsker å komme i kontakt med en av våre medarbeidere kan de kontaktes via epost, telefon og fjernhjelp.

Kontakt brukerstøtte


Ønsker du fjernhjelp kan du koble deg opp via TeamViewer.

Du vil da få oppgitt en ID og passord som du må meddele oss.

Last ned TeamViewer


Få full oversikt over de ulike kursene og kommende kursdatoer.

Se kommende kursdatoer


I tvil om din datamaskin er i stand til å kjøre et DDScad program?

Sjekk vår anbefalinger


Viktig melding! TEK-sjekk Energi regnearket ikke vil bli oppdatert og vedlikeholdt videre av SINTEF Community. Regnearket fungerer som før frem til ny TEK er utgitt, men skal da brukes på eget ansvar. Vi ser på andre løsninger for å sikre en god eksport til andre tilsvarende verktøy.


DDS-CAD A&K Brukerforening er foreningen av og for brukere av programvare DDS-CAD Arkitekt & Konstruksjon.

Les mer om Brukerforeningen


Vi har registrert at i noen tilfeller blir systemfiler avinstallert av Windows ved en feil. Dette er rapportert til Microsoft som en bug. Problemet kan løses ved å kjøre linken under:

Last ned fix

Etter installasjon og en restart bør programmet starte uten problemer. (Problemet kan også oppstå for andre program som bruker Microsoft Visual Studio.)

Ønsker du en produktdemonstrasjon, teste programmet i 30 dager eller kjøpe et DDS-CAD produkt er det bare å ta kontakt. Vi er klar for din henvendelse!


DDS-CAD på Facebook

DDS-CAD Architecture and Construction

Du finner oss selvsagt også på Facebook, hvor vi også har en gruppe for brukere av DDS-CAD Arkitekt og Konstruksjon. Skriv inn spørsmål og utveksle erfaringer.