DDScad

Kontakt oss på:

Her finner du telefonnummer og e-post hvis du trenger å komme i kontakt ang DDS-CAD Arkitekt & Konstruksjon. Legg gjerne ved hele prosjektet direkte fra programmet via: Fil - E-post - Send prosjekt til DDS kundestøtte

Ønsker du fjernhjelp kan du koble deg opp via TeamViewer.

Du vil da få oppgitt en ID og passord som du må meddele oss.

Last ned TeamViewer

Våre åpningstider er normalt mandag - fredag fra kl 08.00 - 16.00.
Vi har lunsj fra kl 11.30 - 12.00


Viktig melding! TEK-sjekk Energi regnearket ikke vil bli oppdatert og vedlikeholdt videre av SINTEF Community. Regnearket fungerer som før frem til ny TEK er utgitt, men skal da brukes på eget ansvar. Vi ser på andre løsninger for å sikre en god eksport til andre tilsvarende verktøy.


Vi har registrert at i noen tilfeller blir systemfiler avinstallert av Windows ved en feil. Dette er rapportert til Microsoft som en bug. Problemet kan løses ved å kjøre linken under:

Last ned fix

Etter installasjon og en restart bør programmet starte uten problemer. (Problemet kan også oppstå for andre program som bruker Microsoft Visual Studio.)


Tips for installasjon av programmet Staircon

Staircon kan lastes ned her:

Last ned Staircon

For veileding og installasjon last ned følgende PDF
Se også tips for innstillinger ved beregning av trapp.

Gamle installasjoner bør avinstalleres før ny installasjon brukes.
NB! Fungerer 3D trapp i dag, trenger du ikke å gjøre noe.


Ønsker du en produktdemonstrasjon, teste programmet i 30 dager eller kjøpe et DDS-CAD produkt er det bare å ta kontakt. Vi er klar for din henvendelse!


DDS-CAD på Facebook

DDS-CAD Architecture and Construction

Du finner oss selvsagt også på Facebook, hvor vi også har en gruppe for brukere av DDS-CAD Arkitekt og Konstruksjon. Skriv inn spørsmål og utveksle erfaringer.