DDScad

Kurs

Vi har ulike standardkurs du kan velge i mellom. Se oversikt under.
- meld deg på et kurs her

Det tilbys også bedriftsorienterte kurs
- ta kontakt her

Praktisk informasjon

Se praktisk informasjon om kurspåmelding og betingelser.
- les informasjonen her


Arkitekt

Etter gjennomført kurs skal deltakerne ha god kjennskap til praktisk bruk av DDS-CAD Arkitekt og kunne produsere salgs/byggemeldingstegninger av bygg; plan, snitt, fasader, perspektiv.

Varighet: 2 dager

Konstruksjon

Du får god kjennskap til prosjektering av bjelkelag og veggkonstruksjoner med grunnlag fra DDS-CAD Arkitekt. Det forutsettes erfaring i bruk av DDS-CAD Arkitekt.

Varighet: 1 dag

Fotorealisme/Render

Du lærer å lage fotorealistiske fremstillinger av bygget med materialkobling, lyssetting, egne materialer, bakgrunnsbilde, rommodeller og fargelagte fasader mm.

Varighet: 1 dag

Tips & triks

Brukere med noe praksis i DDS-CAD Arkitekt vil få en fordypning i de mange mulighetene som finns og som kan effektivisere bruken av programmet. Anbefales for alle enten å ta fortløpende etter en kort praksisperiode etter nybegynnerkurset - samt som oppfrisking og fordypning for den som allerede kjenner programmet.

Varighet: 1 dag

Systemtilpassing

Passer for systemansvarlig i bedriften med tanke på konfigurasjonsdatabase, kryssreferanse, egne/parametriske figurer, menytilpassing mm.

Varighet: 1 dag

Ønsker du en produktdemonstrasjon, teste programmet i 30 dager eller kjøpe et DDS-CAD produkt er det bare å ta kontakt. Vi er klar for din henvendelse!


DDS-CAD på Facebook

DDS-CAD Architecture and Construction

Du finner oss selvsagt også på Facebook, hvor vi også har en gruppe for brukere av DDS-CAD Arkitekt og Konstruksjon. Skriv inn spørsmål og utveksle erfaringer.