DDScad

Nedlastinger

Her finner du oversikt over hvilke nedlastinger som er tilgjengeligge

DDS-CAD A&K

Her kan du laste ned nyeste versjon av DDS-CAD Arkitekt og Konstruksjon. Du vil også finne eldre versjoner her, om det er hva du leter etter. Nedlastingen er på ca 1.5 Gb og filen kan kjøres direkte. Om DDS-CAD skal installeres på flere maskiner bør man lagre filen på harddisk.

Last ned DDS-CAD A&K


DDS-CAD Viewer

DDS-CAD Viewer er den ultimate løsningen for gratis kommunikasjon innen byggindustrien. Ved bruk av BCF (BIM Collaboration Format) blir sammarbeid mellom de forskjellige fagene mye enklere i hvert prosjekt. DDS-CAD Viewer håndterer: IFC, BCF, gbXML, DWG, DXF, CFI og VEC.

Last ned DDS-CAD Viewer


Verktøy

Vi har plukket ut noen av de verktøyene som kan være til nytte når du skal bruke er DDS-CAD program. Blant annet Team Viewer for fjernhjelp, PDF skrivere og drivere til dongle.

Last ned verktøy


Logoer

Logoene til DDS-CAD kan lastes ned her i *.zip format. Brukes til presseskriv både på trykk og nett.

Last ned DDS-CAD logoer

Ønsker du en produktdemonstrasjon, teste programmet i 30 dager eller kjøpe et DDS-CAD produkt er det bare å ta kontakt. Vi er klar for din henvendelse!


DDS-CAD på Facebook

DDS-CAD Architecture and Construction

Du finner oss selvsagt også på Facebook, hvor vi også har en gruppe for brukere av DDS-CAD Arkitekt og Konstruksjon. Skriv inn spørsmål og utveksle erfaringer.