Om oss

Data Design System AS (DDS) ble etablert i 1984. Vi har oppnådd en ledende posisjon innenfor flere områder av byggebransjen, i både inn- og utland siden den tid. DDS anses å være en av pionerene innen Building Information Modeling (BIM), og programvaren vår DDS-CAD har støttet denne innovative metoden helt fra begynnelsen. Vårt mål er å kunne tilby kostnadseffektive løsninger av høy kvalitet som vil forbedre prosesser og deling av informasjon i byggebransjen. Vi hjelper kundene våre levere prosjekter på tid, med bedre kvalitet, og med en høyere profittmargin.

DDS har vært en del av NEMETSCHEK gruppen siden November 2013. DDS Building Innovation AS (DDS BI) er et heleid datterselskap av Data Design System AS (DDS).

Nyhet 30.7.2021; Sammenslåing DDS og GRAPHISOFT

DDS Building Innovation AS

DDS Building Innovation AS (DDS BI) er et heleid datterselskap av Data Design System AS (DDS). Hovedfokus for DDS-BI er alle aktiviteter knyttet til DDS-CAD Arkitekt & Konstruksjon. Typiske brukermiljøer er de som prosjekterer for boligprodusenter og andre bygg i tre, samt selskaper som driver med industriell produksjon av modulbygg, veggelementer eller precut. DDS BI har et eget distribusjonsnettverk med forhandlere i blant annet Sverige og UK. I Norge er Holte AS forhandler på produktet DDS-CAD ByggMester.

For besøkende

Hovedkontoret vårt er i Øksnevad Næringspark på Klepp (Orstad). Her er også DDS Building Innovation AS lokalisert.

Hvordan komme seg hit

Tog

Det går lokaltog mellom Stavanger og Nærbø/Egersund. Toget stopper på Øksnevadporten stasjon som er et par minutters gange fra DDS. Toget tar ca. 10min fra Sandnes Sentrum og Bryne, ca. 25min fra Stavanger, og ca. 45min fra Egersund. Dersom du kommer med tog fra Oslo/Kristiansand bør du ta dette enten til Bryne eller Sandnes Sentrum, og bytte til lokaltog der.
Du kan sjekke togtider på Vy.no

Bil

Med bil tar det ca. 15 min fra Sandnes sentrum, Bryne og Ålgård, ca. 20 min fra Stavanger lufthavn (Sola), og ca. 30 min fra Stavanger sentrum.
Se beliggenhet og få veibeskrivelse på Google maps.

Adresse

DDS Building Innovation AS
Øksnevad Næringspark
Engelsvollvegen 264
4353 Klepp Stasjon

+47 51 78 89 00

post@dds-bi.no

www.dds-bi.no


Ønsker du en produktdemonstrasjon, teste programmet i 30 dager eller kjøpe et DDS-CAD produkt er det bare å ta kontakt. Vi er klar for din henvendelse!


DDS-CAD på Facebook

DDS-CAD Architecture and Construction

Du finner oss selvsagt også på Facebook, hvor vi også har en gruppe for brukere av DDS-CAD Arkitekt og Konstruksjon. Skriv inn spørsmål og utveksle erfaringer.