DDS Building Innovation AS

DDS Building Innovation AS (DDS BI) er et heleid datterselskap av Data Design System AS (DDS). Hovedfokus for DDS-BI er alle aktiviteter knyttet til DDS-CAD Arkitekt & Konstruksjon. Typiske brukermiljøer er de som prosjekterer for boligprodusenter og andre bygg i tre, samt selskaper som driver med industriell produksjon av modulbygg, veggelementer eller precut. DDS BI har et eget distribusjonsnettverk med forhandlere i blant annet Sverige og UK. I Norge er Holte AS forhandler på produktet DDS-CAD ByggMester.

Om DDS

Data Design System AS jobber for å bli en internasjonal, ledende kompetansebedrift innen det tverrfaglige samspillet i byggebransjen. Selskapets produkter og tjenester skal bygges på kvalitet og effektivitet, hvor kundene og dyktige medarbeidere i fellesskap styrer utviklingen.

Les mer om DDS

Vårt hovedkontor ligger på Orstad i Klepp kommune. Vi holder til i en av byggningene som ligger i tilknyttning til produksjonshallene til Øglend Systemer. Øksnavadporten ligger kun 2 minutters gange fra kontoret vårt, og det går lokaltog både nordover og sørover hver halvtime.

Hvordan å komme seg dit

Kontakt

DDS Building Innovation AS
Øksnevad Næringspark
Engelsvollvegen 264
4353 Klepp Stasjon

Telefon: +47 51 78 89 00

Send oss en epost


Karriere

Vi er alltid på utkikk

 Ledige stillinger