DDS tar inn de beste av de beste

Data Design System har gjennom de siste 25 årene skaffet seg en solid posisjon som en av Europas ledende utvikler og leverandør av tegne og prosjekterings systemer til byggebransjen. Fra hovedkontoret på Klepp drives det utstrakt eksportvirksomhet. Selskapet har datterselskaper i Tyskland og Østerrike og er representert med forhandlere i en rekke land. Modellbasert design, faglig ”intelligens” og kostnadseffektive løsninger kjennetegner selskapets produkter. Høyt kvalifiserte medarbeidere – 65 i tallet - med tverrfaglig kompetanse har skapt et trivelig og utfordrende miljø. Selskapets banebrytende konsepter og produkter er ledende i verden og da speseilt innenfor bruk av buildingSMART og Building Information Modelling (BIM) teknologi.

Karriere i DDS

Vi ekspanderer stadig videre og vi har til stadighet behov for flere dyktige medarbeidere for fast ansettelse ved vårt hovedkontor. Vi er kontinuerlig på jakt etter de beste av de beste. Er du i den kategorien og har et brennende ønske om å få nye og spennende utfordringer, kan du gjerne ta kontakt for å skjekke om det kan skapes en stilling for deg. Generelt er det en fordel - om ikke et krav - at du har byggefaglig bakgrunn eller innsikt og da gjerne kombinert med andre spennede kvalifikasjoner.

Kontakt

DDS Building Innovation AS
Øksnevad Næringspark
Engelsvollvegen 264
4353 Klepp Stasjon

Telefon: +47 51 78 89 00

Send oss en epost


Interessert?

Ønsker du en enkel demo, teste programmet eller kjøpe et DDS-CAD produkt er det bare å ta kontakt. Vi er klar for din henvendelse!

 Trykk her