Byggingeniør / BIM-Tekniker

Er du vår nye "potet"? Ønsker du å være med på å utvikle våre programmer? Effektivisere kunders arbeidsprosesser? Hjelpe og serve våre gode kunder? Vi utvider og trenger 2 nye medarbeidere!

Vi utvider teamet som håndterer produktet DDS-CAD Arkitekt & Konstruksjon - et spesialisert tegne/modelleringsverktøy i utstrakt bruk for prosjektering av hus, hytter og større bygg. Fra arkitektmodell tas ut planer, snitt, fasader og fargelagte 3D-bilder, mens det fra konstruksjonsmodell tas ut bjelkelag, tak- og veggkonstruksjon samt styring av produksjon. Det fokuseres sterkt på løsninger knyttet opp mot BIM og buildingSMART konseptet. 

 

Din bakgrunn

* Erfaring fra byggebransjen og prosjektering av hus og hytter

* Erfaring med CAD generelt eller DDS-CAD spesielt

* Interesse for IT samt evt. Javascript programmering

* Norsk språk må beherskes både muntlig og skriftlig 

 

Vi tilbyr deg

* Betjene våre kunder med hjelp/support samt som kursinstruktør

* Teamarbeid ifm. videreutvikling, systemtilpasning, dokumentasjon, testing mm.

* Betjening av større kunder med spesial tilpassede løsninger/konfigurering

* Du vil ha stor mulighet til påvirke egne arbeidsoppgaver


Arbeidssted er Øksnevad Næringspark (Orstad/Klepp Stasjon)

Se gjerne vår film på  YOUTUBE

 

Ser dette interessant ut, ta kontakt med Marianne Hinna Fjogstad på telefon 99607542 eller send en e-post til post@dds-bi.no

Søknadsfrist er snarest mulig og søknader ønskes fortrinnsvis som e-post. 

DDS-CAD Arkitekt & Konstruksjon er et meget effektivt verktøy for fremstillinger av 2D og 3D presentasjoner med tilhørende kapp- og mengdelister. I tillegg kan element-, og precut produksjon styres direkte fra DDS-CAD Konstruksjon.


Interessert?

Ønsker du en enkel demo, teste programmet eller kjøpe et DDS-CAD produkt er det bare å ta kontakt. Vi er klar for din henvendelse!

 Trykk her


DDS-CAD på Facebook

Du finner oss selvsagt også på Facebook, hvor vi også har en gruppe for brukere av DDS-CAD Arkitekt og Konstruksjon. Skriv inn spørsmål og utveksle erfaringer.

 DDS-CAD A&K Brukergruppe